Op de hoogte blijven van de allernieuwste foto's? Volg m'n facebookpagina: www.facebook.nl/corneouwehandfotografie.

Melkwegfotografie


Melkweg fotografie doe ik het liefst. Heerlijk buiten onder een heldere hemel, of het nou zomer is of winter, maakt niet uit. Ultiem genieten en het levert ook nog eens mooie foto's op!


Noorderlicht in NEderland

De Maan


De maan... Bij nachtfotografie je vriend of je vijand. Het kan erg leuk zijn om de maan te fotograferen, echter kan het ook juist belemmerend zijn als je bijvoorbeeld de melkweg wilt fotograferen, de maan geeft immers veel licht. In deze gallerij vind je diverse maan foto´s. Onder andere maansopkomsten en ondergangen, silhouten, samenstanden , maansverduisteringen en halo´s.


Zeevonk


Zeevonk is een alg welke licht geeft als het in beweging komt. Bijvoorbeeld als je door het water heen loopt, zand gooit, water spettert of als de golven om slaan. Dit fenomeen kan je soms heel goed zien, soms wat minder. Het is meestal zichtbaar na een aantal mooie, warme, zomerse dagen. Echter, geen garanties, soms zijn alle ingrediënten aanwezig, maar is er geen zeevonk.


Lichtende nachtwolken


Lichtende Nachtwolken (noctilucent clouds), zijn de hoogste 'aardse' wolken. Ze bevinden zich op zo'n 80 km hoogte en zijn alleen zichtbaar in de weken rondom de langste dag van het jaar.


OVerige fotografie


Helaas is het niet altijd mogelijk om nachtfoto's te maken, bijvoorbeeld door bewolking of een volle maan. Dus naast nachtfotografie, fotografeer ik ook geregeld overdag!


Drone fotografie


Sinds enige tijd beschik ik over een drone, een verrijking van mijn fotografie, geeft zulke unieke en andere plaatjes!

Donatie

€ 1,00

Donatie

€ 1,00

Blij met de foto's en of gratis informatie op mijn website? 

Een eenmalige donatie stel ik zeer op prijs!